Tips på snygga örhängen för män

Att örhängen för män är omtyckta och tidlösa accessoarer är inget nytt. Populariteten för örhängen i guld tycks aldrig riktigt dala. Ändå har diamantörhängen seglat upp som starka stjärnor på modehimlen, och detta beror främst på alla sport- och popkändisar som bär dessa gnistrande accessoarer. På den här sidan finner du inspiration inför att du ska köpa nya herrörhängen i guld, silver eller diamant.

Köpa örhängen online – Herr

Billiga örhängen online ger dig helt enkelt mer herrsmycken för pengarna. Det är inte så dumt, för när det kommer till örhängen vill man gärna kunna byta ofta. Utbudet av örhängen för killar online skiljer sig något från utbudet för tjejer. Killörhängen brukar nämligen ha en mer stilren design. Men visst finns det läckra figurörhängen även för män! När du ska handla online kan du därför med fördel kolla runt bland allt från fjäder- till diamantörhängen. Guld eller silver, du kommer garanterat hitta den rätta stilen för dig.

Coola örhängen till killar

Örhängen till killar brukar beskrivas som coola, och kanske är det just det man eftersöker när man ska köpa nya killörhängen. Samtidigt tyder det växande utbudet på att många olika stilar är uppskattade. Små örhängen i silver, guld och diamant är standarden – men även ringar, fjädrar och figurer är populära.

Hur ska man välja vilka örhängen som passar bäst?

När du väljer herrörhängen är det viktigt att tänka på vilka faktorer som kan påverka vilken som passar dig bäst. Först och främst bör du tänka på din stil och vad som passar bäst till den. Fundera över om du föredrar enkelhet, eller om du föredrar något mer uttrycksfullt.

Lägg även märke till vilken storlek som passar dig bäst. Olika storlekar kommer att hänga olika på olika personer, så se till att du väljer en som ser naturlig ut, inte för stor eller för liten. Kontrollera även vilket material som örhängena är gjorda av, vilket kan avslöja hur länge de kommer att hålla. Material som silvriga legeringar, guld, rostfritt stål och platina är alla bra alternativ som håller länge.

Hur ska man bära herrörhängen?

Herrörhängen är ett stilfullt sätt att lägga till personlighet till din outfit. För att bära dem på bästa sätt bör du följa dessa råd:

  1. Välj ett par som passar din stil. Många män väljer att bära massiva örhängen i guld eller silver, men det finns också herrörhängen i rostfritt stål, titan och även plast.
  2. Matcha dina örhängen med andra accessoarer. Om du bär ett större, slagkraftigt örhänge, ska du säkert se till att dina andra accessoarer är relativt subtila.
  3. Bär inte örhängen som är för stora eller tunga då de tenderar att dra ner örat, vilket kan göra att du ser trött ut.
  4. Ha det roligt! Bär örhängen som känns rätt för dig. Det finns ingen rätt eller fel så håll det coolt och ha det roligt.

Olika materialval

Herrörhängen är en stilig accessoar som kan användas för att skapa ett uttryck för ens personliga stil och smak. Det finns många olika typer av material som kan användas för att skapa örhängen för män och att välja rätt material är avgörande för att få ett par örhängen som håller länge. Läder är ett populärt material. Det är ett lite exklusivare material och är slitstarkt. Metaller som guld, silver, titan och rostfritt stål är andra populära material som kan användas i herrörhängen.

Silverörhängen – Herr

Örhängen i silver för män är en stor smyckeskategori och inkluderar allt från stift till ringar. Att hänga en örring i ena snibben är klassiskt inom herrmodet. Ringen kan vara tunn eller tjock, och vissa av dem kan sättas i örsnibben så att den successivt töjs ut och du kan ha en ännu större ring. Silverörhängen finns också som små pluppar, liksom i form av figurer.

Guldörhängen – Herr

Örhängen i guld för män skiljer sig egentligen inte så mycket från kategorin med silverörhängena. Guldörhängen finns i en rad varianter, du har allt från de klassiska stiftörhängena med en liten dekorativ plupp till de enkla örringarna som hänger nedanför örsnibben. Väljer du att köpa ett smycke inom kategorin guldring örhänge herr får du en ganska klassisk accessoar.

Diamantörhängen – Herr

På jakt efter diamantörhänge för män? Du är inte ensam. Manliga kändisar från både pop- och sportvärlden har nämligen gjort diamant örhängen män till väldigt populära herraccessoarer. Diamantörhängen, vanligen i form av klassiska stiftörhängen, har mycket attityd och så passar de snyggt ihop med resten av klädseln, må det vara vardag eller fest. Sök på ”örhängen killar diamant” för att få upp massor av modeinspiration online!