Tips på snygga halsband till herr

Snygga halsband till herr – var hittar du det? Allra bäst förutsättningar att hitta ett prisvärt och varierat utbud av exempelvis guld- och silverhalsband har du online. På nätet finns nämligen smycken från både etablerade och mindre kända smyckesdesigners. Du hittar även en inspirerande blandning av klassiskt och trendigt i nätbutikerna.

Köpa halsband online – Herr

När du letar efter halsband online kan du hitta allt från trendiga till mer klassiska modeller. Fördelen att köpa halsband på nätet är också att du enkelt kan jämföra priser för att komma undan så billigt som möjligt. Du kan också överblicka smyckesmodet och hitta unika halsband, som annars kan vara svåra att få tag på i fysiska butiker.

Trendiga herrhalsband

Herrhalsband finns i många olika stilar. Modet är en faktor som avgör vilka smycken som finns och trendar i stunden, men det fina med smyckesmodet är att det också rymmer en hel del klassiker. Silver och guld, läder och stål, alla dessa material återkommer inom smyckesdesign men i olika tappningar. Kejsarlänkar, pansarlänkar och andra smyckeskedjor förblir tidlösa accessoarer för män.

Olika materialval

Det finns ett antal olika material som används för att skapa halsband. De vanligaste materialen inkluderar metaller som sterling silver, guld, platina och titan, liksom stenar som ädelstenar, pärlor, glas, syntetiska kristaller och trä. Det finns också ett brett utbud av material som används för att skapa livfulla halsband, såsom läder, tyg och läderimitationer.

Silverhalsband – Herr

En silverkedja för herr hör till de mer klassiska herrsmyckena. Det finns många olika sorters kedjor eller länkar. Pansarlänkar är ett vanligt alternativ både vad gäller presenter för honom och när man köper halsband till sig själv. Varken en pansarlänk eller en kejsarlänk går någonsin ur tiden, vilket gör silverhalsband för herr till fina inslag i garderoben.

Guldhalsband – Herr

En guldkedja är en investering i dig själv och ett fint smycke som kan gå i arv i generationer. Många av guldkedjorna har sett likadana ut genom åren. Du har exempelvis en guldig kejsarlänk och en pansarlänk i guld, som i båda fallen har tätt flätade öglor men där öglorna ändå är fästa på olika sätt. Öglornas storlek avgör halsbandets tjocklek.

Stålhalsband – Herr

Ett halsband i rostfritt stål för herr kan vara ett billigt men snyggt alternativ till guld- och silverhalsband. En av fördelarna med smycken i rostfritt stål är att de gjorda i allergi- och hudvänliga material. Du måste alltså inte välja äkta guld eller silver för att slippa klåda. Stålhalsband till herr finns bland annat i form av kejsar- och pansarlänkar. Beroende på behandlingen och legeringen är materialet snäppet mörkare än äkta silver.