Smycken för män

Genom att bära ett smycke tillför du klädseln och utseendet en personlig touch. Välj ett smycke som har en symbolisk betydelse för dig eller satsa på en länk som du kan matcha till det mesta. Denna accesoar kan till och med vara en investering. Från guldhalsband till läderarmband – här finner du inspiration kring trendiga herrsmycken.

Köpa herrsmycken online

Vare sig du är på jakt efter ett nytt halsband eller nya örhängen kan du med fördel köpa herrsmycken online. Smyckesutbudet på nätet är stort, mycket större än vad man kanske tror när det kommer till smycken för män. Du hittar allt från klassiska smycken i silver till moderna accessoarer i läder. Däremellan finns ett varierat utbud i guld och stål.

Trendiga herrsmycken

Smyckesutbudet för män är större än vad man kanske tror. Det finns både klassiska och trendiga herrsmycken, så du kan enkelt skräddarsy stilen utifrån vad du tycker är snyggast. Läder och stål används i de modernare stilarna medan guld och silver har ett något mer traditionellt uttryck. Kort och gott finns herrsmycken i många olika material och varianter. Detta gäller för samtliga kategorier, såsom armband, halsband och ringar.

Varför är herrsmycken populära?

Herrsmycken har blivit alltmer populära de senaste åren. Ett av de största skälen till detta är att herrmode och smycken har utvecklats till att vara mer än bara funktionella. Det är nu en del av en trendig stil som herrar kan använda för att bättre uttrycka sin personlighet. Herrsmycken är ett perfekt sätt att visa sin stil, kreativitet och sitt självförtroende.

Vilka typer av herrsmycken finns det?

Det finns många olika typer av herrsmycken att välja mellan. Ett vanligt val är armband som kan vara av guld, silver eller andra metaller. En annan populär typ är klockor som finns i olika stilar, material och storlekar. Örhängen, halsband och knappnålar är andra typer av herrsmycken som ofta används. Slutligen finns det även andra tillbehör som pins, bälten och slipsar som till exempel kan förgylla en outfit.

Olika materialval

Herrsmycken görs vanligtvis av metaller som guld, silver, platina, titan och rostfritt stål. Guld är ett utmärkt val eftersom det är ett mycket lätt material som är lätt att bära och tar inte bort färg eller glans med tiden. Silver är också ett populärt val eftersom det ger en modern och trendig känsla. Platina och titan är också populära val för herrsmycken eftersom de är lätta, starka och håller länge. Rostfritt stål är ytterligare ett material som är mycket hållbart och som inte behöver poleras regelbundet. Herrsmycken kan också göras av andra material som läder, gummi och tråd.

Herrsmycken silver

Herrsmycken i silver har vanligtvis ett klassiskt utseende och utgörs av allt från länkade kedjor till graverade brickor. Silversmycken är ett prisvärt alternativ till guld, som kan vara ganska dyra beroende på guldvärdet. Många av herrsmyckena är gjorda i sterlingsilver. Detta är en legering som ger fina och tåliga detaljer.

Herrsmycken guld

Herrsmycken i guld är inte bara snygga, de kan också ses som investeringar. Sett över tid har guldpriset stadigt gått upp och det har medfört att guldsmyckena ökat i värde. Guld ger ett lyxigt intryck, och det hänger säkert samman med att guldsmyckena oftast har en tyngre design i form av länkade kedjor. Det finns nästan inget mer klassiskt herrsmycke än ett länkarmband- eller -halsband i guld.

Herrsmycken läder

I kategorin herrsmycken i läder hittar du några av de trendigaste smyckena i brunt och svart. Designen är oftast nättare än i fallet med guld- och silversmycken, den är också något tuffare även om lädersmycken kan vara nog så vackra. Att kombinera läder och stål i armband och halsband har blivit allt vanligare, och det ger stilrena accessoarer där lädret vanligen ersätter typiska metallkedjor.

Herrsmycken stål

Man kan betrakta herrsmycken i stål som ett modernt alternativ till silver- och guldsmycken. Stålsmyckena kan ha klassiska utföranden, men allra vanligast är att de har trendig design. Det är inte heller ovanligt att ståldetaljer kombineras med läder. Beroende på hur stålet putsas kan det bli mer eller mindre ljust eller mörkt. Det kan också få en något opolerad yta, vilket många tycker är snyggt.