Snygga herrarmband

Du har de perfekta accessoarerna för män i armband. Det är inte bara det att herrarmband syns lagom mycket – du kan enkelt dölja länken under tröjärmen – de ger resten av klädseln ett lyft genom att tillföra en fin liten detalj i metall och/eller läder. En armbandskedja är ett klassiskt herrsmycke. Här ger vi dig inspiration inför ditt nästa köp!

Köpa armband online – Herr

Billiga armband för herr finns det gott om online. Men bara för att herrarmbanden är prisvärda betyder det inte att de inte är snygga. Tvärtom kan du shoppa stilfullt designade armband i de olika nätbutikerna. Du kan likaså kosta på dig att välja med omsorg, för utbudet är stort. För armband i äkta guld eller silver kan du med fördel vända dig till en traditionell smyckesbutik online. Om du hellre vill ha designarmband från kända modemärken kan du vidga sökandet till klädbutiker på nätet.

Oavsett om du letar efter en enkel och diskret pjäs eller en djärv och uttalande accessoar, är armband för män ett utmärkt val. Oavsett om du letar efter ett snyggt läderarmband eller en djärv armring i rostfritt stål, finns det massor möjligheter att välja mellan online.

Trendiga herrarmband

Ett minimalistiskt herrarmband i läder eller ett lyxigt sådant av guldlänkar - oavsett vilken sort du väljer har du en stilig accessoar som syns lagom mycket. Ett herrarmband är nämligen den perfekta kompromissen när du vill bära något extra och samtidigt inte vill att det ska sticka ut för mycket. Guld, silver, läder eller stål, kejsarlänk eller pansarlänk – det finns i alla tänkbara tidlösa och trendiga utföranden.

Olika materialval

Det finns ett stort utbud av herrarmband att välja mellan. De vanligaste typerna är av läder, metall, tyg och stål. Läderarmband är lätta och mjuka att bära, och de kommer i lite olika stilar. Metallarmband är oftast gjorda av rostfri stål, silver, guld eller platina. Tygarmband är gjorda av olika tyger som bomull, nylon, sammet eller ull. Stålarmband är tillskilnad från tidigare material väldigt tåligt och hållbart.

Silverarmband – Herr

Silverarmband för herr finns i klassiska och trendiga varianter. Allra vanligast är kanske tidlösa armband i stil med silverlänk alternativt en silverkedja. Silverfärgen passar särskilt bra ihop med kläder i blått och grått, och hela klädseln kan få sig ett lyft av ett blänkande silverarmband runt handleden.

Guldarmband – Herr

I likhet med guldhalsband är guldarmband för herr en bra investering i utseendet och ekonomin. Medan du njuter av lyxen att ha en kedja eller länk runt handleden ökar armbandet sannolikt i värde under tiden. Att köpa en guldkedja är kanske inte det billigaste smycket du kan köpa eftersom priset regleras av guldmarknaden, men det är värt varenda krona med tanke på hur snygga de är.

Läderarmband – Herr

Tjocka eller tunna, armband i läder för herr kan se olika ut. De kan dessutom ha en rad olika färger. Brunt och svart är alltså långt från de enda alternativen. Läderarmband för män kan också vara flätade eller släta, och många gånger ingår de i en större design med detaljer i exempelvis stål eller silver. Ett herrarmband i läder matchar de flesta klädstilarna och är vanligtvis nättare än ett metallarmband.

Stålarmband – Herr

Ett armband i rostfritt stål har en mörkare finish än ett silverarmband och därmed ett något tuffare utseende. Många vill komma bort från klassiska herrsmycken och väljer då materialet stål, som exempel. Herrarmband i stål går att få i trendiga utföranden, antingen helt i stål eller i en mix med läder. Armbanden finns även i de mer traditionella kejsar- och pansarlänkarna, så här har du stora valmöjligheter.