Köp varselkläder på nätet

Att hitta rätt varselkläder som skyddar dig säkert på jobbet kan vara en utmaning. Här kommer du att få information om vart du kan köpa varselkläder online, så att du kan känna dig säker på jobbet.

Vad är varselkläder?

Varselkläder är kläder som syftar till att öka synligheten och säkerheten när du är ute i trafiken. De är designed för att vara lätta och reflexerande, och ofta är de utrustade med synliga färger och tryck, så att du enkelt kan upptäckas av andra trafikanter.

Varseljackor

Det finns krav på varseljackor som inte gäller "vanliga arbetsjackor". För det första ska dessa jackor synas på långt håll. För det mesta är dessa jackor för användning utomhus, så det är inte fel med fodrade varianter.

Wexman

Hos Wexman hittar du billiga varseljackor som säkerställer din synlighet samt skyddar dig när du är ute. Deras varseljackor har modern design och är tillverkade av högkvalitativa material som håller i många år. Förutom att jackorna är försedda med reflexdetaljer som ökar synligheten, har de många andra funktioner som anti-glid, vattenavvisande, vindtät, hög andningsförmåga, låg vikt, mjukt foder, fickor och dragkedjor.

Köp varseljacka hos Wexman

Byggshop

Om du letar efter en varseljacka för att synas bättre i trafiken, kan du köpa varseljackor hos Byggshop. Deras jackor är försedda med reflekterande material för att öka synligheten, så att du enkelt syns av andra trafikanter. Deras jackor är också fodrade för att ge extra skydd mot kylan, vattentät, vindtätt och har hög andningsförmåga. Välj en modern och lätt varseljacka hos Byggshop och få ett skydd som håller länge.

Köp varseljacka hos Byggshop

Jobbiga Kläder AB

Hos Jobbiga Kläder hittar du ett brett utbud av moderna och skyddande varseljackor. Deras varseljackor är speciellt utformade för att öka synligheten och säkerheten när du är ute i trafiken. Med ett brett utbud av varseljackor från JobbiGakläder kan du hitta ett par som passar din stil samt möter dina krav på säkerhet och synlighet.

Köp varseljacka hos Jobbiga Kläder

Varselbyxor

Det är en stor skillnad mellan olika varselbyxor som finns på marknaden. Passform, material och funktioner är alla faktorer som varierar. Se till att du undersöker förstärkta partier innan du genomför ett köp.

Wexman

Wexmans sortiment av varselbyxor är konstruerade för att öka synligheten och säkerheten när du är ute på vägarna. Deras varselbyxor är tillverkade av premiummaterial som håller länge, och är utrustade med reflekterande detaljer som gör det lättare att bli sett. Med ett omfattande utbud av varselbyxor från Wexman kan du hitta ett par som både passar din stil och uppfyller dina krav på synlighet och skydd.

Köp varselbyxor hos Wexman

Mercus

I det stora sortimentet från Mercus kan du hitta varselbyxor som är tillverkade för att skydda dig när du är ute. Förutom att de är reflekterande, är de också designade med ett antal funktioner för extra komfort och skydd. Materialet är utformat för att vara hållbart och bestående, och är vattenavvisande, vindtät, andas högt, lättviktigt och försedd med mjukt foder och fickor.

Köp varselbyxor hos Mercus

Snickarkläder.se

Snickarkläder.se erbjuder ett stort utbud av stora storlekar av varselbyxor, som är speciellt utformade för att öka synligheten och skyddet när du är ute på vägarna. Deras byxor är konstruerade av högkvalitativt material som skyddar dig och är försedda med reflekterande detaljer för att öka synligheten. Du kan välja mellan olika modeller, färger och storlekar för att hitta ett par som är både säkra och bekväma och som passar din stil.

Köp varselbyxor hos Snickarkläder.se

Varseltröjor

Varseltröjor finns i olika stilar, från sweatshirts till pikéer, t-shirtar och långärmade t-shirtar. För att garantera hög komfort är det viktigt att plaggets passform sitter bra på överkroppen.

Jobbiga Kläder AB

När du letar efter varseltröjor är det viktigt att hitta ett par som är såväl säkra som bekväma. Hos Jobbiga Kläder hittar du ett stort utbud av varseltröjor som uppfyller båda kraven. Deras sortiment omfattar olika typer av varseltröjor, från pikéer till sweatshirts och långärmade t-shirtar. Varje plagg är konstruerat för att ge ett skydd och har reflekterande detaljer för att öka synligheten.

Köp varseltröjor hos Jobbiga Kläder

Wexman

Hos Wexman hittar du varseltröjor som är designade för optimal rörelsefrihet och bekvämlighet. Varje tröja är tillverkad av hållbart material som är slitstarkt och robust för att hålla hela arbetsdagen. För att öka synligheten har tröjorna reflekterande detaljer. Wexman erbjuder varseltröjor i olika färger och storlekar för att du ska kunna hitta ett par som passar din stil och dina behov. Så förbered dig väl inför arbetsdagen och håll dig bekväm och säker med Wexmans högkvalitativa varseltröjor!

Köp varseltröjor hos Wexman

Billiga-arbetskläder.se

Hos Billiga-arbetskläder.se finner du ett stort utbud av varseltröjor som kombinerar säkerhet och bekvämlighet. Deras sortiment omfattar allt från pikéer, sweatshirts och långärmade t-shirtar, alla konstruerade för att skydda från elementen samt försedda med reflekterande detaljer för att öka synligheten. Varje plagg är designat för att sitta bra på överkroppen och garantera hög komfort. Att hitta ett par varseltröjor som passar din stil och dina behov är lätt och det finns ett brett utbud att välja mellan.

Köp varseltröjor hos Billiga-arbetskläder.se

Varselvästar

Klass 3 varselvästar, eller certifierade arbetsvästar, är utformade för att förbättra säkerheten på arbetsplatser med ökad risk. De är ofta försedda med fluorescerande färger, stora, synliga reflexer, fickor, dragkedjor och extra mörker. Varselvästar är ett bra sätt att öka synligheten och säkerheten, oavsett om du arbetar i industrin eller byggbranschen. Så se till att investera i en certifierad varselväst som skyddar dig på din arbetsplats!

Wexman

Köp säkra varselvästar hos Wexman. Med robusta, slitstarka material är västarna certifierade för skydd och håller dig säker på arbetsplatsen. För att öka synligheten har varselvästarna reflekterande detaljer som hjälper dig att synas på arbetsplatsen. Wexmans varselvästar är utrustade med praktiska dragkedjor och fickor som gör att du enkelt kan förvara verktyg och andra produkter. Välj från ett stort urval av olika färger och storlekar för att hitta en varselväst som passar just dig och din stil.

Köp varselvästar hos Wexman

Nettobrand AB

När du söker efter en varselväst som uppfyller de högsta kraven, så rekommenderar vi varselvästar från Nettobrand. Deras varselvästar är certifierade med högsta klasseringen i EU och har en modern design som är både bekväm och säker. Modellerna är också försedda med fickor för att få plats med verktyg och annat. Med en varselväst från Nettobrand så kan du känna dig säker och synlig när du är ute och arbetar.

Köp varselvästar hos Nettobrand

Reflexa

Reflexa är din one-stop-shop för säkra arbetskläder. Deras utbud av varselvästar är designade för att ge dig den bästa komforten och säkerheten medan du arbetar. Modellerna är tillverkade av slitstarkt material och är utrustade med en mängd olika bekvämligheter, såsom mjuka axelband, fickor, infällbara dragkedjor och justerbara midjeband för att passa alla storlekar. Du kan vara säker på att du är synlig och säker med deras certifierade varselvästar.

Köp varselvästar hos Reflexa

Varselshorts

Varselshorts är skönt att arbeta i när det är varmt ute. De är stretchiga, bekväma och rörliga. För att de ska tåla de yttre påfrestningarna bör de vara tillverkade av hållbart material. För att få plats med verktyg och annat är det även bra om de har praktiska fickor.

Wexman

Hos Wexman hittar du certifierade varselshorts som är designade för att ge dig optimal rörelsefrihet och säkerhet på arbetet. Shortsen är tillverkade i ett slitstarkt material som är robust och tål hårda arbetsdagar. För ökad synlighet har våra shorts även utrustats med reflekterande detaljer. För att du ska få plats med verktyg och annat har shortsen även en dragkedja i sidan. Alla varselshorts är certifierade och finns i olika färger. Köp dina varselshorts hos Wexman och få en komfortabel och säker arbetsdag!

Köp varselshorts hos Wexman

Stillab.se

Stillab.se erbjuder varselshorts tillverkade av rörligt, hållbart material som utformade för att ge dig den bästa rörelsefriheten. För att få plats med verktyg och annat finns det även praktiska fickor, samtidigt som du kan skapa dig ett personligt utseende. Deras varselshorts är försedda med reflekterande detaljer för att öka synligheten. Shortsen har en modern passform och finns i olika färger och storlekar så att du kan hitta ett par som passar din stil och dina behov.

Köp varselshorts hos Stillab.se

Tranemo Workwear

Tranemo Workwear erbjuder ett brett utbud av sköna och hållbara varselshorts. Deras sortiment innehåller shorts i olika stilar, från stretchiga och rörliga till klassiska och moderna modeller. Varje varselshort är designad för att ge dig bästa möjliga rörelsefrihet och är tillverkad av hållbart material. Tranemo Workwear erbjuder varselshorts i olika färger och storlekar, så att du kan hitta ett par som passar dig.

Köp varselshorts hos Tranemo Workwear

När är det krav på varselkläder?

Det är krav på arbetskläder när du arbetar på en arbetsplats där det finns faror, såsom maskiner, trafik eller föroreningar, är det krav på att du bär varselkläder. Varselkläder är framtagna för att skydda arbetstagare och ska bäras när det finns faror som kan leda till personskada. Läs mer om skyddsanordningar hos Travikverket.se.

Nedan listar vi olika situationer då det är krav på att man bär varselkläder:

  • Arbete på en arbetsplats där det finns faror som kan leda till personskada
  • I mörka miljöer eller nattarbete
  • I trafikerade miljöer
  • I närheten av maskiner
  • När det finns risk för föroreningar eller miljöfaror